Etiske Regler

1. Tavshedspligt

Tantrabehandleren har tavshedspligt i henhold til straffelovens paragraf §152. Oplysninger om klienten og forløbet må kun viderebringes til andre, med klientens skriftlige tilladelse.

2. Påklædning

Tantrabehandleren forbliver påklædt under berøring af klienten. En behandling foregår aldrig i fuld nøgenhed for behandlerens vedkommende. Det vil sige at behandleren altid som et minimum er iført top og shorts.

 

3. Berøring

Al berøring er envejs. Såfremt klienten ønsker at lære at give erotisk berøring henvises til parsessioner, hvor klienten medbringer en partner.

Der masseres/berøres aldrig med kønsdele eller oralt.

 

4. Håndtering af klienter

Tantrabehandleren anerkender altid klientens grænser.

Tantrabehandleren spørger om lov til at berøre, og stopper med at berøre, når klienten anmoder om dette. Tantrabehandleren indgår aldrig i en seksuel og/eller romantisk relation med en klient under en Tantrabehandling og heller ikke i mindst 6 måneder efter behandlingen.

Såfremt der opstår romantiske følelser (forelskelse) fra klient til behandler vice versa, afbrydes behandlingsforløbet med det samme.

 

5. Integritet

Tantrabehandleren er bevidste om den magt, de har i rollen som udøvere og må ikke udnytte denne til seksuel udnyttelse af klienter. Personer under 18 år tilbydes ikke intim behandling. De kan kun modtage behandling i form af samtale, coaching og almindelig massage. Der gives aldrig behandlinger til personer påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.