Intimmassage:

Intimmassage tilbydes som en del af tantrabehandlingen, ikke som en selvstændig behandling.

Jeg anvender altid handsker under intimmassagen, af hygiejnemæssige årsager. Hvis du ikke ønsker at modtage intimmassage med handsker, springes den del af behandlingen over.

 

Massagen af dit køn, er ikke tænkt som en seksuel stimulans. Det er altså ikke et mål med massagen, at opnå udløsning. Det er en måde at forbinde dit køn til resten af kroppen, på en inkluderende måde, så du oplever at føle dig mødt og velkommen, med hele dig.

 

Intimmassagen kan have en vitaliserende effekt, og kan føles som at blive opladet med energi. Desuden kan massagen hjælpe dig til at mærke og undersøge, hvordan du selv kan oplade og fordele den seksuelle energi i kroppen.

Massage af yoni (kvindens køn):

Hvis du som kvinde er åben for at modtage intimmassage, vil jeg starte med en cupping (dvs. holde hånden stille på dit køn), hvilket kan opleves groundende og behageligt afspændende.

 

Dernæst vil jeg fortsætte med massage af din ydre yoni, med langsomme, blide strøg og berøringer med olie (eller glidecreme hvis du foretrækker dette).

 

Hvis du er klar til det, vil jeg fortsætte med massage af din indre yoni. Jeg lytter hele tiden til din krops signaler, bla. din vejrtrækning, og vil kommunikere med dig undervejs, for at sikre mig at du føler at jeg møder dig i dit eget tempo, og at du bliver berørt på den måde din yoni har mest behov for lige nu. Som nævnt er målet med denne massage ikke at opnå en orgasme, men mange oplever at føle sig afspændte, levende og opladte efterfølgende.

 

Massage af lingam (mandens køn):

Hvis du som mand er åben for at modtage intimmassage, vil jeg starte med en cupping (dvs. at holde hånden stille på dit køn), hvilket kan opleves groundende og behageligt afspændende.

 

Dernæst vil jeg skiftevis massere med olie, og lave forskellige stræk og tryk, for at afspænde muskler og sener i området. Dette kan hjælpe til at skabe bedre blodgennemstrømning og flow af energien. Jeg vil kommunikere med dig undervejs, for at sikre mig at du får den behandling din krop har allermest brug for lige nu.

 

Jeg vil invitere dig til at bruge dit åndedræt aktivt, for at fordele energien ud i kroppen. Som nævnt er målet med denne massage ikke at opnå en orgasme, men mange oplever at være energifyldte og opladte efterfølgende.

IMG_20200430_164436_edited_edited.jpg