Hvad er en tantrabehandling?

En tantrabehandling er et kropsterapeutisk værktøj.

Det sker ofte at klienten oplever nydelse undervejs, men nydelsen er ikke målet i sig selv. Vi arbejder ikke hen i mod et bestemt mål, men ud fra klientens intention med behandlingen, og møder hvad end der måtte opstå.

 

I selve tantrabehandlingen er kønnet inkluderet som en helt naturlig del af kroppen, dvs kønnet har ikke særstatus under den kropslige behandling, men inkluderes på lige fod med alle andre kropsdele.

 

Nogle af os har, af mange forskellige grunde, lukket ned for kontakten til vores køn. Det bliver gemt væk i alle sammenhænge, og kun pakket frem, når vi er sammen med en sex-partner.

Mange oplever, at når de begynder at åbne op for den sexuelle energi i andre sammenhænge, end sammen med en sex-partner, så åbner det også op for andre områder i deres liv, der før føltes lukkede, fastfrosne og nærmest døde.

 

Det er noget af det tantrabehandlingen kan hjælpe med: At åbne op og vække liv i fastlåste og nærmest følelsesløse områder af vores krop eller dele af vores liv, som vi slet ikke kender til eller ikke er vant til at kigge på.

Vi kan opleve at få mere overskud, glæde og lyst ind i vores liv.

IMG_20180701_165317_edited.jpg
IMG_20200430_160328_edited.jpg

Du vil få glæde af en tantrabehandling hvis du:

  • Vil åbne op for din egen sexuelle energi i et tryg rum uden nogen form for præstation eller forventning

  • Vil øve dig i at mærke hvad du virkelig har brug for, og give udtryk for det

  • Vil lære at mærke dine egne grænser uden at lade dem overskride, og give udtryk for dem i et trygt og kærligt rum

  • (Som mand) har rejsningsproblemer eller oplever for tidlig sædafgang, og vil gerne ændre på dette

  • Er spirituelt nysgerrig og mærker at tantra kan være en vej for dig, til at åbne dig mere for det åndelig

Hvordan foregår det rent praktisk?

 

​En tantrabehandling hos mig vil altid indledes med en samtale, hvor jeg vil spørge ind til din intention med at få en tantra behandling. 

Der er sat god tid af til samtalen (især første gang du kommer hos mig), så jeg kan høre om din situation, dine forventninger, din erfaring med at arbejde med krop, følelser, sanselighed osv. Udfra samtalen vil jeg skræddersy en behandling, der bedst muligt imødekommer dine behov og ønsker.

Tantrabehandlingen foregår på en briks, og jeg vil altid være påklædt (læs også de etiske regler jeg følger her). Du vælger selv hvor afklædt du vil være under tantra behandlingen. Det kan skifte flere gange undervejs, om du vil være nøgen eller have tøj på.

Det er vigtigt for mig at du hele vejen igennem, føler dig mødt og føler at dine grænser bliver respekteret.

Der kan indgå mange forskellige former for berøring, forskellige sansepåvirkninger, åndedrætsøvelser, og tantra behandlingen kan være stille eller mere dynamisk.

Alle sessioner slutter med en afrundende samtale.