Tantrabehandling for mænd:

IMG_20180701_165611.jpg
IMG_20180701_170757.jpg

Som mand kan der være flere grunde til, at booke en eller flere tantrabehandlinger.

Nogle mænd kommer for at nyde at modtage og give sig hen, fordi de i deres relationer eller deres karriere giver meget, og ofte er der meget for andre. 

Det kan være en stor lettelse at få lov til, bare at læne sig tilbage og ikke skulle yde eller tage stilling for en stund.

Ofte er der et stort forventningspres på mænd, enten fra deres partner, men meget oftere fra dem selv.

Nogle kan føle sig lidt u-mandige hvis de ikke formår at få rejsning på det rette tidspunkt, eller hvis de ejakulerer før deres partner er kommet.

 

Her kan en tantrabehandling hjælpe dig til at give slip på alle idéer og forventninger om hvordan det bør være, og blot nyde det der måtte opstå.

Fysiske udfordringer:

 

Jeg får henvendelser fra mænd der fortæller at de har svært ved at få rejsning, eller at de kommer for hurtigt, og ind i mellem er det en rigtig antagelse, at de rent faktisk HAR svært ved at få rejsning eller kommer lidt for tidligt. 

Men nogle gange opdager jeg i samarbejde med klienten, at det faktisk IKKE er svært at få rejsning, og at de IKKE har tendens til at komme alt for tidligt, men at det i virkeligheden er et spørgsmål om den sammenhæng de er i.

Det kan være en stor øjenåbner at få øje på, at der ikke er noget galt med dem.

I stedet fan årsagen være, at de er i et utilfredsstillende forhold, eller at de ikke får sagt fra, eller føler sig set som de er, af deres partner.

 

Der kan være mange forskellige følelsesmæssige og psykiske årsager, som gør at de ikke føler sig som rigtige mænd i sengen.

Der kommer også klienter som har en idé om at deres lingam (kønnet) er for lille, og så er det meget godt at få det spejlet hos mig, og få at vide at den måske ikke er specielt lille i forhold til andre mænd. Og også mærke at det ikke kun er størrelsen på deres køn som er vigtig, men at de har meget byde på som mænd, udover størrelsen på din lingam.

Sexuel energi:

 

Det er en misforståelse at det er “forbudt” at få udløsning i tantra.

Men da tantra bla. er en vej til at udvide din bevidsthed, kan tantrisk elskov uden udløsning være en vej til at opleve at din bevidsthed kan udvide sig. 

 

Nogle mænd oplever at de kan skille deres udløsning fra orgasmen. Det kan kræve en del træning, og en tantrabehandling kan være startskuddet til at begynde at øve dig i at få orgasmer uden at ejakulere.

Når du ikke ejakulerer, undgår du at miste din energi og du vil måske opdage, at du føler meget mere overskud, når du ikke hele tiden tapper dig selv for energi ved at ejakulere.