Udtalelser om Tantra

"Jeg må lige rose dig igen. Jeg var høj i mere end en uge.
Jeg træner tai chi hver dag og yoga en gang om ugen.
Jeg får massage over hele Sjælland mindst en gang om ugen. Jeg nyder at udforske krop og sind, men jeg forstår ikke rigtigt hvad det er du gjorde ved mig.
Jeg har jo lige været i Kina og prøvet alle slags læger, massører og mærkelige behandlinger der var, og kan slet ikke forstå, at den ro og berøring fra dig, varede så længe. Så skønt."

Sonny

"Camilla er et utroligt omsorgsfuldt og empatisk menneske.

Vi taler om oplevelser, traumer, hemmeligheder, som har været svære at tale med psykologer om, og jeg vil derfor rose Camilla for at være den bedste terapeut, jeg har mødt.

Altid indgyder hun tryghed og glæde, og hendes åbenhed og smil betyder, at alt bliver til en leg. Camilla arbejder med krop og sind som et hele. Her er ikke noget at skamme sig over.

Vi arbejder sammen med smil og glæde. Nuet kan umiddelbart være svært at overgive sig til, men Camilla gør det let."

Martin, 46 år

"Alt er bare så uendeligt meget okay, når man er hos Camilla.

Verden står nærmest stille for en stund, og det føles vel nærmest som at være i en kærlig livmoder, hvor ens fornemmeste opgave er at eksistere, med alt hvad man er, og med fri mulighed for at tage det med ud i livet derfra, som man ønsker sig.

I denne livmoder tager man selv ubesværet ansvar for, at sætte rammerne for hvem man er, og hvad der er velkommen.
En spaceholder med så meget indlevelse, respekt og rummelighed som Camilla kan nok nærmest kun beskrives sådan, som, livmoder, der kærligt assisterer udvikling og vækst af alt det man rummer og er Tak Camilla for at give mig den gave, at få lov til at føle mig så uendeligt tryg, og set og respekteret, mødt og hørt. Tak fordi min krop blev vagt til live i tillid og samspil. Tak for de lag der sprængtes og for opdagelsen af, at min styrke kommer indefra, så jeg ikke behøver rustninger og skjolde.

Tak. Kærlig hilsen" 

Ann 36

"Camilla er fantastisk nærværende og skaber en dyb tryghed.

Jeg oplever mig fri til at være tilstede i nuet og til at kunne være mig. Camilla hviler i sin berøring og det giver mig en smuk følelse af at være mere end ok.

Vi aftalte af lade behandlingen, blive til hvad der ville opstå, dette gav en stor frihed til bare at give slip.

Selve behandlingen, var dyb og lærerig, hvor jeg flød ind i en verden af smukke indre billeder, efterfølgende føler jeg mig beriget og i kontakt med mit hjertes energi. En energi som under behandlingen flød rundt i min krop, nogle gange i min overkrop andre gange mere centreret omkring mit køn, til tider hele kroppen.

I Camillas kyndige hænder, er man tryg og velkommen"

Flemming, 53

Kære Camilla

Det var en fin, nærværende, indfølende og professionel oplevelse, at få den første 3 timers tantrabehandling hos dig.


Dine berøringer og strøg havde en super variation, fra fjerlet til meget håndfast. Og super for mig at du bruger hele kroppens vægt på mig, så en stor groundingfølelse opstod. Generelt justerede du perfekt, når jeg gav udtryk for behovet for ændring i tryk.

Da du arbejdede med mig på forsiden, kom vi ind i en fælles kropsudveksling, et organisk samarbejde af med- og modtryk, hvor jeg fik forløst meget gamle dybe spændinger i brystkasse og hals. Du havde hele tiden en rigtig god indføling med, hvor jeg var og hvad der skulle til i støtte.

 

Undervejs dukkede der vigtige erkendelser op om, hvordan jeg konkret kunne drage endnu mere omsorg for mig selv på det dybeste plan.

Alt i alt lå jeg til sidst med en meget fin helkropsoplevelse efter de knap 2 timers massage. Wellness for både krop og sjæl. Gennemarbejdet, afslappet, fri og tilfreds. 

 

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af Camillas tantrabehandling

Bedste hilsner”

Birgitte, 52

"Jeg har i mange år ikke kunne være i mig selv, der var en uro og angst, et tankemylder af uhåndterbare følelser, jeg var aldrig tilstede, jeg var hele tiden i fortiden eller i fremtiden.

Jeg måtte gøre noget jeg ikke havde prøvet før, en tantra behandling. Grunden til dette valg var at jeg havde svært ved at have mennesker tæt på, at nogen rørte mig.

I en behandling hos Camilla blev jeg mødt som det menneske jeg er, med omsorg og integritet. Undervejs kom der mange tanker og ikke mindst følelser frem, undertrykte følelser, det gjorde ikke noget for hos Camilla var der tid, rum og plads.
Så Camilla hjalp mig til en bedre forståelse og accept af mig selv.

Camillas empati og indlevelse i mig som menneske gjorde at en tantra behandling ikke kun virker under behandlingen, men også lang tid efter med refleksion og eftertanke.
Camillas intuition for sammenhængen mellem krop og sind, hendes indlevelse gør at jeg gik fra min tantra behandling som et roligere og mere helt menneske.

Jeg gik derfra med mere livskraft, mere fredfyldt og de kropslige ubalancer var kraftigt reduceret."

Søren, 50

 

"Jeg fik en tantramassage hos Camilla fordi jeg havde mistet lysten til sex. Det virkede helt efter hensigten og jeg har nu igen et aktivt og tilfredsstillende sexliv.
Men til min overraskelse havde behandlingen også effekt på andre områder. Jeg fik styrket min kropsbevidsthed og mit energiflow og dermed skærpet min opmærksomhed, min vitalitet og mit nærvær generelt. Og virkningen viste sig at være langtidsholdbar.
Oplevelsen af selve massagen var ren fryd – en meditativ rejse i kroppens univers båret af berøring og åndedræt – en sensuelt dansende dialog mellem min krop og Camilla’s hænder uden plads til tanker. Fantastisk. Det har åbnet for en erkendelse af sammenhænge mellem sanselighed og spiritualitet på et dybere niveau end jeg, trods mangeårig yogapraksis, tidligere har gjort mig klart.
Jeg er Camilla dybt taknemmelig. Hun får kompetent professionalisme og kærlig empati til at gå op i en højere enhed. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger." 

John, 68